Keith (25) venter sitt niende og tiende barn - alle har forskjellig mor

Den uføretrygdede mannen er ikke veldig populær.

Keith (25) venter sitt niende og tiende barn - alle har forskjellig mor
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Keith Macdonald (25) har skapt overskrifter i mange år allerede. Som 21-åring fikk han sitt sjuende barn, og ingen av barna har samme mor. Han skal ha blitt far for første gang da han var 15.

Siden den gang har Keith «kun» fått et barn til, men i helga sto to nye kvinner fram og påsto at de venter barn med «love rat» Keith, som engelske medier kaller ham.

25-åringen nekter for at han har gjort de to kvinnene gravid, men hun ene som Keith påstår han ikke kjenner, har framvist tekstmeldinger som taler i motsatt retning, samt at hun har bilde av ham i sin egen leilighet.

Trygdemisbruker Keith er en av Englands mest upopulære menn. Han lever på uføretrygd på grunn av en vond rygg, men ble tatt på fersken som trygdemisbruker av The Scottish Sun i våres da han jobbet svart i en dataspillbutikk.

I de fleste artiklene om Keith dras det fram hvor mye barna hans koster samfunnet. Søppeltømmersønnen, som han også omtales som, blir trukket fem pund i uka av trygda på grunn av de åtte barna sine - det betyr at samfunnet tar opp regninga for barnebidrag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer