Keith (25) venter sitt niende og tiende barn - alle har forskjellig mor

Den uføretrygdede mannen er ikke veldig populær.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Keith Macdonald (25) har skapt overskrifter i mange år allerede. Som 21-åring fikk han sitt sjuende barn, og ingen av barna har samme mor. Han skal ha blitt far for første gang da han var 15.

Siden den gang har Keith «kun» fått et barn til, men i helga sto to nye kvinner fram og påsto at de venter barn med «love rat» Keith, som engelske medier kaller ham.

25-åringen nekter for at han har gjort de to kvinnene gravid, men hun ene som Keith påstår han ikke kjenner, har framvist tekstmeldinger som taler i motsatt retning, samt at hun har bilde av ham i sin egen leilighet.

Trygdemisbruker Keith er en av Englands mest upopulære menn. Han lever på uføretrygd på grunn av en vond rygg, men ble tatt på fersken som trygdemisbruker av The Scottish Sun i våres da han jobbet svart i en dataspillbutikk.

I de fleste artiklene om Keith dras det fram hvor mye barna hans koster samfunnet. Søppeltømmersønnen, som han også omtales som, blir trukket fem pund i uka av trygda på grunn av de åtte barna sine - det betyr at samfunnet tar opp regninga for barnebidrag.

Engelske aviser mener de ti barna vil koste samfunnet to millioner pund fram til de er 18 år gamle.

Ser ikke barna På toppen av det hele har Keith uttalt at han ikke ser noen av ungene.

- Ingen av mødrene lar meg se noen av ungene mine, av en eller annen grunn. Hvis jeg ikke får sett dem, hvorfor skal jeg betale? spør Keith retorisk i Express.

Romkamerat Jason Burdis er heller ikke nådig i sin dom over kompisen.

- Keith er en bølle, enkelt og greit. Han gjør disse jentene gravid og så dumper han dem. Han driter i dem.