Kelly (20) kastet baby i do

Foreldrene visste ikke engang at Kelly Angell (20) var gravid. Da hun fødte på flyplassen i Boston, var hun mer opptatt av å nå flyet til kjæresten i London. Babyen kastet hun i do.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun fødte babyen, rev av navlestrengen, og hastet mot flyet sitt. Guttebabyen ble funnet av en kvinne kort tid etter. Angell nektet overfor kabinpersonalet at babyen var hennes, men blodet på buksen avslørte henne, skriver Aftonbladet.

Nå gjennomgår 20-åringen rettpsykiatriske undersøkelser. Hvis hun regnes som frisk nok til å kunne stilles for retten, risikerer hun å bli tiltalt for drapsforsøk.

Den brutale fødselen skjedde 24. mai. Nå sitter Angells foreldre hjemme i South Portland og prøver å forstå hva som har skjedd.

- Vi fikk klemmer da hun dro. Men ingen visste at hun var gravid. Jeg vet det er vanskelig å tro at det går an å skjule en baby på 3,6 kilo. men hun så ikke gravid ut, sier Lee Angell, 20-åringens mor.

Guttebabyen lider av lungebetennelse, og ligger på sykehus. 20-åringens foreldre sier at de ønsker å ta hånd om barnebarnet.

Samtidig er barnets far, Kellys kjæreste Graeme Clifton (21) på vei til USA. Paret traff hverandre da de jobbet i samme fornøyelsespark i fjor.

NEKTET: Kelly Angell nektet for at den nyfødte babyen var hennes. Hun er nå tiltalt for drapsforsøk.