Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kelly vs Diana

LONDON(Dagbladet): Vogue-modellen Kelly Fishers «krokodilletårer» over prinsesse Dianas nye kjæreste Dodi Al Fayed har utløst en skikkelig kvinnekamp. Prinsesse Diana mener at Kelly Fisher er en pengegrisk forsmådd kvinne, og har valgt å stå ved Dodi Al Fayeds side etter hvert som fortida innhenter playboy Dodi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dodi Al Fayed benekter at han har vært forlovet med fotomodellen Kelly Fisher. Prinsesse Diana reiste på nok en ferie i går ettermiddag.

I Al Fayed-familiens private jetfly reiste hun på en solferie til Hellas sammen med en gammel venninne. Samtidig gikk Dodi Al Fayed til kraftige motangrep mot Kelly Fisher.

Al Fayed-familien har nå koplet inn advokater både i England og i Amerika, og Dodi har bestemt seg for å kjempe mot sin tidligere venninne.

Det var torsdag Kelly Fisher stevnet Dodi, og krevde nesten åtte millioner kroner i erstatning. Erstatningen skal dekke brutte løfter om ekteskap, et ønske fra Dodi om at Kelly Fisher reduserte sin modelljobbing og dessuten at han hadde betalt henne store penger og så ringt banken og bedt dem ikke innløse sjekkene.

- Kelly Fisher var ikke min forlovede, jeg har ikke lovt henne noe. Hun var bare en jeg gikk ut med, hevder Dodi Al Fayed.

Tror ham

Prinsesse Diana og Dodi snakket ut kvelden etter at Kelly Fisher hadde gått ut med sitt søksmål. Han forsikret henne om at hun ikke var noe annet enn en venn.

Men Diana står ved avgjørelsen om at romansen ikke vil føre til noe snarlig ekteskap.

- Hun er ikke klar til å gi opp prinsessetittelen ennå, sier en av hennes nære venninner.

Kelly Fisher har imidlertid kommet i et merkelig lys etter den tårevåte medieopptredenen sist torsdag. Hun har en tidligere brutt romanse bak seg med den styrtrike basketballstjernen Rony Seikaly og mange visker nå om at Kelly Fisher bare går etter menns lommebok.