TIDLIGERE PRESIDENT: George Bush sr. og Barbra Bush var i salen under debatten mellom de republikanske presidentkandidatene i Houston i Texas i februar. Her hilser han på Heidi Cruz, kona til Ted Cruz. Foto: REUTERS / Mike Stone / NTB scanpix
TIDLIGERE PRESIDENT: George Bush sr. og Barbra Bush var i salen under debatten mellom de republikanske presidentkandidatene i Houston i Texas i februar. Her hilser han på Heidi Cruz, kona til Ted Cruz. Foto: REUTERS / Mike Stone / NTB scanpixVis mer

Kennedy-datter hevder George Bush sr. har fortalt henne at han vil stemme på Hillary Clinton

- Det var det han sa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er ingen hemmelighet at Bush-familien ikke synes noe særlig om Donald Trump, republikanernes presidentkandidat.

Hele familien holdt seg borte fra republikanernes landsmøte i sommer, hvor Trump formelt ble utpekt som partiets presidentkandidat. Og Jeb Bush, som ledet på meningsmålingene, før Trump i fjor sommer plutselig fikk vind i seilene, har gjort det klart at han ikke vil stemme på New York-forretningsmannen.

Nå hevder Kathleen Kennedy Townsend, datter av Robert Kennedy, at George Bush sr. ikke bare kommer til å droppe å stemme på Trump. Hun hevder at han vil stemme på Hillary Clinton, demokratenes presidentkandidat, og ektefellen til mannen som i 1992 sørget for Bush ikke ble gjenvalgt.

- Presidenten sa til meg at han vil stemme på Hillary, skriver Townsend på Facebook over et bilde som viser at hun hilser på ham. Facebook-oppdateringen er gjengitt hos både CNN og Politico. Overfor Politico kommenterer hun opplysningen slik:

- Det var det han sa.

Townsend er advokat og har representert demokratene i hjemstaten Maryland.

Jim McGrath, talsperson for Bush, sier til CNN at de ikke ønsker å kommentere hvem den tidligere presidenten kommer til å stemme på i november.

Jeb Bush stilte for øvrig opp i en sketsj under gårsdagens Emmy-prisutdeling, hvor han sa han at han var arbeidsledig, og at han tilsynelatende hadde tatt jobb som Uber-sjåfør.

Det er 48 dager igjen til valgdagen i USA. Clinton ligger 0,9 prosent foran Trump på gjennomsnittet av meningsmålingene.