Kenneth (38) ble henrettet på bursdagen sin

Drepte en mann under ran for 18 år siden.

DØDSKAMMERET: Rommet i Huntsville-fengselet der alle Texas' dødsdømte blir henrettet. Mens fangen ligger fastspent og får en dødelig injeksjon, følger en komité med fra den andre siden av vinduet. Foto: PAT SULLIVAN/AP/SCANPIX
DØDSKAMMERET: Rommet i Huntsville-fengselet der alle Texas' dødsdømte blir henrettet. Mens fangen ligger fastspent og får en dødelig injeksjon, følger en komité med fra den andre siden av vinduet. Foto: PAT SULLIVAN/AP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Like etter midnatt norsk tid fikk Kenneth Wayne Morris (38) en dødelig dose gift i dødskammeret i Huntsville-fengselet. Åtte minutter seinere ble han erklært død. Henrettelsen skjedde på fødselsdagen hans, skriver AP.

Ba om tilgivelseLike før han skulle dø, fortalte Morris to venner av seg at han var glad i dem, og at han var «klar til å reise hjem». Han henvendte seg også til sitt drapsoffers tre sønner:- Jeg er lei meg for all smerten jeg har påført dere og familien deres. Jeg bærer ingenting annet enn kjærlighet i mitt hjerte, og ber for at dere en dag vil kunne tilgi meg.

Det er lite som tyder på at han blir bønnhørt.

- Jeg vet at ingenting vil bringe tilbake min kjære far. Men som amerikaner og texaner føler jeg meg forpliktet til å forhindre at noen andres mor eller far blir drept, sier Jimmy Adams, den ene av Jason Adams' sønner, til Houston Chronicle.

Skjøt 63-åring1. mai 1991 brøt en 19-årig Morris og hans medsammensvorne seg inn hos Jason og Marcene Adams i nordvestlige Houston, på jakt etter penger og våpen. Mens hun gjemte seg i klesskapet, hørte Marcene den 63-årige ektemannen gi ranerne penger - 1800 dollar - før han ble skutt på badet med fire skudd av Morris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer