RETT I VEGGEN: Av ukjente årsaker kjørte personbilen rett inn i husveggen, der Kenneth Nilssons soverom ligger. Foto: Anders Grönlund / Kvällsposten
RETT I VEGGEN: Av ukjente årsaker kjørte personbilen rett inn i husveggen, der Kenneth Nilssons soverom ligger. Foto: Anders Grönlund / KvällspostenVis mer

Kenneth (74) satt og så på kampen mellom Sverige og Norge. Da kjørte en bil inn i soverommet

- Det var et jævla smell.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 74-årige Kenneth Nilsson fra Vittskövle i Skåne satt sammen med datteren og så håndballkampen mellom Sverige og Norge i går, da husfreden plutselig ble brutt.

HADDE FLAKS: Kenneth Nilsson priser seg lykkelig over at han ikke lå i senga da bilen braste gjennom veggen. Foto: Anders Grönlund / Kvällsposten
HADDE FLAKS: Kenneth Nilsson priser seg lykkelig over at han ikke lå i senga da bilen braste gjennom veggen. Foto: Anders Grönlund / Kvällsposten Vis mer

- Det var et jævla smell. Men det er en gang mellom stua og soverommet, så jeg så ikke hva som hadde skjedd, sier Nilsson til Kvällsposten.

Det viste seg at en bil hadde kjørt rett inn i veggen ved soverommet hans og laget et stort hull i veggen. Senga hadde flyttet seg en halvmeter.

- Jeg hadde jævlig flaks. Der sover jeg jo til vanlig, sier 74-åringen.

Kenneth er dårlig til beins og ringte svigersønnen Anders for hjelp. Men da han ankom, hadde bilføreren forlatt kjøretøyet og stukket av. Politiet fant blod inne i bilen.

STORT HULL: Bilen har lagd et durabelig hull i husveggen. Foto: Anders Grönlund / Kvällsposten
STORT HULL: Bilen har lagd et durabelig hull i husveggen. Foto: Anders Grönlund / Kvällsposten Vis mer

Et sammentreff gjorde at saken nå sannsynligvis er oppklart. Mens politiet holdt på med sine undersøkelser, kom en drosje forbi. Tjenestemennene stoppet den, og føreren forklarte at han hadde fått en bestilling fra en person i nærheten.

Politiet satte seg inn i drosjen, og et stykke bortenfor kom en mann ut av mørket, med blodig hode. Tjenestemennene la sammen to og to og sikret seg DNA-bevis fra åstedet mens han ble kjørt til sykehus. Han er nå siktet i saken.

BLODIG: Politiet fant blod i den forlatte bilen. Foto: Anders Grönlund / Kvällsposten
BLODIG: Politiet fant blod i den forlatte bilen. Foto: Anders Grönlund / Kvällsposten Vis mer