Kenneth Starr gir ikke opp

Kenneth Starr fortsetter å stikke kjepper i hjulene for ekteparet Clinton. Etter fem år er han nå i ferd med å avslutte sin etterforskning av paret. Sluttrapporten blir offentlig før Hillary rekker å stille til senatorvalg i New York.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kenneth Starr er spesialetterforskeren mannen som har brukt fem år av livet sitt på å finne ut av presidentparets rolle i en eiendomshandel i Whitewater.

Som Askeladden fant Starr mye rart på sin ferd, og etterforskningen har utartetet seg til et dypdykk i president Bill Clintons utenomekteskapelige affærer.

Dårlig nytt for Hillary

- Starrs rapport kan ikke annet enn å skade Hillarys sak, skriver TIME Magazine. New Yorks velgere er lei av skandaler, og det vil neppe fungere å framstille Hillary som offer for en sammensvergelse fra høyresiden.

Hemmlighetsfull

I et intervju med fjernsynskanalen NBC ville ikke Starr kommentere hvorvidt det blir aktuelt å rettsforfølge Clinton-paret, men rapporten skal være ute før senator-valget i USA.

Den vil omtale både Whitewater-saken og presidentens forhold til Monica Lewinsky.

Sjokkert

Starrs rapport om forholdet mellom Bill Clinton og Monica Lewinsky beskrev møtene mellom de to til minste detalj.

- Jeg var skrekkslagen da rapporten ble lagt ut på internett så raskt, sier Starr i intervjuet med NBC. Det falt meg aldri inn at kongressen ikke engang ville lese den først.

Den uendelige historien

Starr har satt i gang en prosess som neppe vil ta slutt med det første.

Så sent som en 29. juli i år fikk Bill Clinton en bot på 90 000 dollar for å ha vitnet falskt da Paula Jones saksøkte ham for seksuell trakassering. Ifølge Det hvite hus vil Bill Clinton betale boten.

Nå kan det snart bil Hillarys tur til å betale.