Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Smadret bil i Steinkjer

Kent-Ivans bil hadde skader for 40 000 kroner, da han kom tilbake fra hytta

Ingen har meldt seg. 

KJØRTE INN, STAKK AV: Bilen til Kent-Ivan Hovelsen var ikke like fin da han kom tilbake, som da han parkerte den og gikk til hytta. Foto: Privat
KJØRTE INN, STAKK AV: Bilen til Kent-Ivan Hovelsen var ikke like fin da han kom tilbake, som da han parkerte den og gikk til hytta. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ingen skademelding, ingen beklagelse, ingen som har ringt eller sendt SMS. Da Kent-Ivan Hovelsen skulle kjøre hjem fra hytta, møtte han en litt annen bil enn den han satte fra seg noen dager tidligere.

Venstre side av bilen var totalsmadret. Prislappen? Minst 40 000 kroner, ifølge verkstedet.

- Jeg er veldig glad jeg ikke satt inne i bilen, sier Hovelsen til Dagbladet.

- Måtte bryte løs

VAR PÅ HYTTA: Kent-Ivan skulle hjem fra hyttetur, da han oppdaget skaden på bilen. Foto: Privat
VAR PÅ HYTTA: Kent-Ivan skulle hjem fra hyttetur, da han oppdaget skaden på bilen. Foto: Privat Vis mer

Det var Trønderavisa som først omtalte hendelsen, som fant sted ved Gaulstad i Ogndal i Steinkjer.

- Hele den ene siden er smadra. Jeg måtte bryte løs en del av skjermen for å klare å kjøre derfra. Jeg kom meg heldigvis ned fra fjellet, sier han til Dagbladet.

- Hva som har skjedd, det vet jeg ikke - men noen har kjørt inn i bilen min og etterpå fått tak i en traktor for å få løs sin egen bil, tror han.

- Jeg har snakket med en brøytebilsjåfør som sier han så ting og tang den kvelden. Det var to biler som grisekjørte i området. Han prøvde å kjøre etter dem da han så skaden, han prøvde å få stoppet dem.

- Så sporene

Det gikk ikke.

Bilen har han hatt i fire, fem år. Nå har verkstedet den, på ubestemt tid.

- Den var i superb stand. Det er jækla kjipt. De sa på verkstedet at de regnet med at det vil koste fra 40 000 kroner og oppover, men de veit ikke ennå før de får bilen inn i verkstedhallen.

Han er skuffet over at ingen har meldt seg.

DYRT: Skadene kan ifølge bileieren koste opp mot 40 000 kroner. Foto: Privat
DYRT: Skadene kan ifølge bileieren koste opp mot 40 000 kroner. Foto: Privat Vis mer

- De som kjørte inn i bilen min må ha kjent noen i nærområdet, for de har klart å skaffe en traktor som fikk den løs, så vi på sporene.

- Kun flaks

Fredag anmeldte han hendelsen.

- Jeg har anmeldt saken og vært i kontakt med forsikringsselskapet. Jeg taper bonuspoeng og må betale egenandel, så det er forferdelig kjipt.

- Jeg håper virkelig at den eller de som har gjort dette, har samvittighet til å melde seg, sier Hovelsen.

Det var brøyter Kjell Morten Trøan som så den skadde bilen samtidig som han skal ha sett to råkjørende biler, ifølge Trønderavisa.

- Dette var seint på kvelden, men tidligere har det kun vært flaks at det ikke har skjedd noe. I fjor vinter kjørte de rundt på ettermiddagen like etter at det ble mørkt. Da er det mange som er ute og lufter seg, sier han til avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling