Kerry lover smartere terrorkamp

Kerry og Bush kjemper om troverdigheten i krigen mot terror.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Terrorberedskapen ble nylig skjerpet i Washington og New York, og USAs nasjonale sikkerhet har blitt et hett tema i valgkampen mellom Kerry og den republikanske presidenten George W. Bush.

Kampen mot terror var et sentralt tema for begge de to da de drev valgkamp på hver sin arena torsdag.

- Mer effektiv kamp

- Jeg lover dere i Missouri at jeg kan kjempe en mer effektiv, smartere og bedre krig mot terror, en krig som virkelig gjør Amerika tryggere, sa Kerry til flere tusen mennesker under et valgarrangement i delstaten Missouri.

Demokratenes kandidat tar blant annet til orde for å be om mer støtte fra USAs allierte og bedre behandlingen av dem som tjenestegjør i militæret.

- Det å arbeide sammen med andre nasjoner er ikke et tegn på svakhet. Det er et tegn på styrke, og vi skal skaffe til veie denne styrken, sa Kerry.

- Vårt våpen i denne krigen mot terror er ikke begrenset til vår militære overlegenhet. Også våre ideer, idealer, prinsipper og verdier er våpen, sa mannen som for en uke siden formelt ble utpekt til demokratenes presidentkandidat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer