Keshvari (Frp) trekker seg fra 17. mai-komitéen

Føler seg overkjørt av Oslo-ordfører Fabian Stang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Bystyrerepresentant Mazyar Keshvari (Frp) trekker seg fra 17.mai-komitéen i Oslo etter at ordfører Fabian Stang i dag overrasket alle ved å tillate alle type flagg i barnetoget på 17. mai.

- Det er en stor jobb å arrangere 17.mai-feiringen i Oslo. Når Fabian Stang nå står fram som den store helten, synes jeg han kan ta over resten av arbeidet med dagen selv, sier Keshvari til Dagbladet.no.

Han mener komitéen har gjort så godt den kan, men at ordføreren nå får medlemmene til å stå fram som intolerante.  

Ikke varslet

Det var i dagens utgave av Dagsavisen at Stang forteller at han overkjører komitéens beslutning om å bare tillate norske flagg i barnetoget.

- Fra bystyrets side oppfordrer vi til å føre det norske flagget, men det er ikke noe forbud mot å ha med seg flagg fra andre land, sier Stang til avisa.

Flere medier har slått saken opp i morgentimene i dag. Khesvari visste ikke noe om beslutningen før han leste om Stangs uttalelser på Dagbladet.no.

- Vi er ikke blitt varslet. Jeg synes Stang opptrer veldig uryddig og han viser mangel på respekt for den jobben vi har gjort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer