Frp-leder Siv Jensen:

- Keshvari må selv stå til ansvar

Partileder Siv Jensen om den trusselsiktede Frp-representanten.

SIKTET: Frp-politikeren Mazyar Keshvari ble i helga pågrepet og siktet for grove trusler. Video: Marie Røssland. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jensen slår fast overfor Dagbladet at siktelsene mot Keshvari (37) er alvorlige og at politiet nå må få gjøre jobben sin.

Stortingsrepresentanten fra Oslo ble i helgen siktet for grove trusler med våpen, men erkjenner selv ikke straffskyld etter siktelsen.

- Han må stå til ansvar for det han eventuelt har gjort. Da er det viktig at politiet får gjort jobben sin, sier lederen av «lov og orden-partiet» Fremskrittspartiet.

Forlegenhet

Keshvari er allerede under etterforskning av Oslo politidistrikt for bedrageri, etter Aftenpostens avsløringer om at han har levert uriktige reiseregninger.

Saken kommer på toppen av en rekke andre skandalepregede saker som har overskygget norsk politikk det siste året.

Jensen merker slitasjen:

- Mange av mine kolleger opplever disse hendelsene veldig ubehagelig. De blir satt i forlegenhet og skulle gjerne vært dette foruten, sier Jensen til Dagbladet.

Hun deler stortingspresident Tone W. Trøens bekymring om at skandaler i fleng rammer Stortingets omdømme.

- Jeg er enig med stortingspresidenten i det. Men selv om det har vært en del enkeltsaker, er norsk politikk i sitt vesen en ordentlig arbeidsplass med hardtarbeidende politikere alle partier. Det må vi ikke miste av syne, selv om det er enkelthendelser som jeg tror alle partier gjerne skulle vært foruten, sier Jensen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer