Keshvari melder seg ut av Frp

Den bedrageritiltalte Frp-toppen ferdig i partiet etter nesten 20 år med tillitsverv.

BEDRAGERISAKEN: Bedragerisaken mot stortingsrepresentant Mazyar Keshvari (Frp) avvikles fredag. Han har erkjent forholdet, og saken går som en tilståelsessak i Nedre Romerike tingrett. Reportere: Nicolai Delebekk og Sindre Meldalen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLESTRØM (Dagbladet): Mazyar Keshvari (38) melder seg ut av Frp. Det melder han selv i en pressemelding bare minuttet før rettssaken der han står tiltalt for grovt bedrageri var berammet i Nedre Romerike tingrett.

Han grunngir utmeldingen med at han ønsker å ta fullt ut ansvar og konsekvensene av sine gale handlinger i reiseregningsaken.

-Jeg har hele veien vært opptatt av å erkjenne det gale jeg har gjort, rydde opp og ta konsekvensene. Det er derfor jeg melder meg ut av FrP slik at det jeg har gjort ikke kan på noen som helst måte hefte ved partiet jeg har brukt hele mitt voksne liv på.

- Tar konsekvensen

I pressemeldingen gjentar Keshvari sin unnskyldning for å ha jukset med reiseregninger.

- Dessverre kan jeg ikke gjøre det gale jeg har gjort ugjort, uansett hvor inderlig jeg skulle ønske det. Det jeg derimot kan gjøre er det jeg har gjort fra første stund i denne saken, nemlig å erkjenne de feil jeg har begått, bidra til å oppklare omfanget og tilbakebetale det jeg urettmessig har fått utbetalt. Og ikke minst ta fullt ut konsekvensene ved både å trekke meg fra samtlige verv, og melde meg ut av partiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer