Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Kevin (25) drept av kannibal

En mann er i delstaten Michigan i USA siktet for drap og likskjending.

SIKTET: Denne mannen står siktet for drap og likskjending etter at Kevin Bacon (25) ble funnet drept. Foto: NTB Scanpix
SIKTET: Denne mannen står siktet for drap og likskjending etter at Kevin Bacon (25) ble funnet drept. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fire dager etter at han forsvant, ble Kevin Bacon (25) funnet drept i en annen manns kjeller.

Bacon skal ha møtt en mann i 50-åra via datingappen Grindr, som nå er siktet for et brutalt drap.

Ifølge rettsdokumentene, som Huffington Post har fått tilgang til, kommer det fram at siktede skal ha drept Bacon før han hang ham i taket etter anklene, og fjernet og spiste kroppsdeler.

Advokatene kjemper nå for at den siktede mannen skal erklæres utilregnelig. Til grunn for det, legger de blant annet at han ifølge advokatene mener siktelsen er en konspirasjon med mål om å robbe ham.

Møtte ikke opp

De to skal ha møttes julaften, etter å ha opprettet kontakt på Grindr. Etter å ikke ha møtt opp til julefrokost med familien første juledag, gikk familien til politiet.

Fire dager seinere ble han funnet, brutalt drept og lemlestet.

- Jeg kommer til å huske ham slik alle andre vil huske ham. Som en god person som var lidenskapelig og opptatt av andre. Ondskap eksisterer, og den har berørt oss. Når dere bruker disse appene, la folk få vite hvem dere møter og hvor, sier faren Karl Bacon på en pressekonferanse tidligere i januar.

Grindr har også uttalt at de er knust etter hendelsen, og at de villig vil samarbeide med politiet i etterforskningen.

Flere hendelser

Ifølge Washington Post er det ikke første gang den siktede mannen er i kontakt med politiet. Ifølge avisa skal mannen, i 50-åra, ha vært på politiets radar i lengre tid.

Det skal ha vært flere hendelser med menn han skal ha møtt via datingappen.

En skal ha hoppet over et gjerde midt på natta, og ringt nødnummeret. Mannen skal ha fortalt at han ble lenket fast etter anklene. En annen skal ha løpt fra huset i en kilt. Ingen av mennene ønsket å anmelde forholdene.

Men noen måneder seinere ble altså en mann funnet død i mannens kjeller.

Mannen erkjente forholdene på stedet.