Kevin hadde aldri trodd han skulle se Iphonen sin da han mistet den i 130 tonn korn

Ni måneder etterpå fikk han seg et sjokk.

UTROLIG REISE: Dette bildet fra forrige uke, kanskje tatt med Whitneys gjenervervede Iphone, viser den fornøyde bonden etter han fikk telefonen som hadde reist halve kloden rundt tilbake. Foto: (AP Photo/Courtesy of Kevin Whitney)
UTROLIG REISE: Dette bildet fra forrige uke, kanskje tatt med Whitneys gjenervervede Iphone, viser den fornøyde bonden etter han fikk telefonen som hadde reist halve kloden rundt tilbake. Foto: (AP Photo/Courtesy of Kevin Whitney) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Bonden Kevin Whitney fra Chickasha i deltstaten Oklahoma i USA var svært uheldig da han mistet Iphonen sin i oktober i fjor.

Whitneys telefonen datt ut av brystlomma og ned i en gigantisk silo. Siloen inneholdt over 127 tonn korn, skriver lokalstasjonen KFOR-TV.

Utrolig reise - Jeg hadde den i lomma og lente meg for å jobbe med en av bunnlukene på siloen. Da datt telefonen ut av lomma og ned i kornhaugen, deretter gikk den opp heisen i siloen, sier han til lokalstasjonen.

Mobiltelefonen var så godt som borte.

- Jeg trodde aldri jeg skulle se den igjen.

Fra Whitneys gård i Chickasha ble kornet - og telefonen - kjørt bort på en lastebil til en annen korngård i Inola, Oklahoma. 174 kilometer unna Kevin Whitney gård.

Deretter gikk ferden videre langs Mississippielvas mektige sideelv, Arkansaselva, før kornet tok ferden ned selveste Mississippielva til Convent i delstaten Louisiana.

Derfra gikk ferden videre på et skip til Kashima i Japan.

Fikk telefon På skipet ble mobiltelefonen blandet med over to millioner kornplanter, og da frakten hadde nådd rundt halve jordkloden og litt til, fikk Whitney i forrige uke en oppringning som han først ikke trodde var sann.

Telefonen kom fra Japan, og mannen i den andre enden spurte om han snakket med Kevin Whitney. Javisst var det Kevin Whitney.

Whitney bekreftet også at han mistet en telefon i høst.

Deretter ble telefonen sendt i posten av en arbeider ved kornmålla i Kashima. Iphonen var i helt fin stand og funker den dag i dag.

- Det er helt utrolig. Jeg kan ikke tro det! Det som virkelig overrasker, er hvor liten verden er. Jeg hadde mange bilder på den telefonen som betyr mye for meg, så jeg er glad for å få den tilbake, sier han til TV-stasjonen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer