Overlevde trafikkulykke:

Kevin trodde han skulle dø. Her er den rørende avskjeden

Lå skadd på bakken i 30 timer før han ble funnet. 

BLE FUNNET TIL SLUTT: Kevin Diepenbrock (41) var sikker på at han kom til å dø av skadene han pådro seg etter en motorsykkelulykke. Her er et utdrag av det rørende opptaket han ville legge igjen til sine nærmeste. Til Dagbladet sier han at det var viktig å fortelle at han var glad i dem. Video: Kevin Diepenbrock / Travis Dorman Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det var en kvinne, som var på et stevnemøte med en mann, som syntes at hun hørte meg. Men mannen hørte ingenting, sier Kevin Diepenbrock (41) til Dagbladet.

Han hadde vært utfor en ulykke på motorsykkel, og lå i en grøftekant uten mulighet for å bevege seg.

Kvinnen ved veien var det første tegnet på at han kunne bli oppdaget av noen som kunne redde ham. Han hørte paret gå vekk fra stedet.

Med punktert lunge, flere brukne ribbein og brudd i ryggraden var han for svak til å rope høyt etter hjelp.

41-åringen var sikker på at han skulle dø, og hadde spilt inn flere avskjedsmeldinger på telefonen. Se den rørende videoen øverst i saken.

Stygg ulykkke

Diepenbrock og kompisen Phillip Polito hadde vært ute og kjørt motorsykkel på grensa mellom Tennessee og Nord-Carolina da Polito plutselig bremset. Diepenbrock krasjet i kompisen.

Begge ble kastet av sykkelen og landet rundt 30 meter unna, ved en demning. Polito overlevde ikke ulykka, ifølge USA today.

Hendelsen skjedde for to uker siden.

- Jeg ropte på kompisen min, men han svarte ikke. Jeg kunne ikke bevege meg, og jeg trodde at jeg skulle havne i sjokk hvert øyeblikk, sier Diepenbrock til Dagbladet.

Ble funnet

Kvinnen, som syntes at hun hadde hørt lyder fra grøfta, sa fra til noen andre mennesker i området. De gikk for å ta en titt.

Heldigvis fikk de øye på ham, og fikk ham på sykehus. På det tidspunktet var han kritisk skadd.

- Jeg lå der i cirka 30 timer før noen fant meg, sier han.

Han var bevisst nok til å spille inn diverse videohilsener som han lagret på telefonen sin gjennom natten.

- Jeg ville fortelle folk rundt meg at jeg er glad i dem. Jeg fortalte også hvor kona mi kunne finne livsforsikringspapirene og slike ting, sier han.

I videoen sier han blant annet unnskyld for å ha vært så dum.

- Da jeg viste den til kona synes hun det virket rart å skulle dele den med andre. Men selv om det er litt rart, handler det om å vise at guds nåde reddet meg, og å fortelle mennesker rundt meg at jeg er glad i dem. Det er det som betyr noe.

Tøff tid

Han forteller til Dagbladet at han føler seg bedre for hver dag som går, og forventer å være på beina igjen om åtte uker.

- Tiden etter ulykka har vært tøff både mentalt og fysisk. Men jeg har hatt folk rundt meg hele tiden som jeg kan støtte meg til, så det har gått bra, sier han.