Khalid Skah vil vise hvor lykkelige barna var hos ham

Planlegger å vise 1000 bilder av ham og barna på en pressekonferanse i Marokko denne uken.

HARD UT: Den tidligere idrettsstjernen Khalid Sakh kommer med krass kritikk av norske myndigheter og norske journalister i marokkansk presse. Foto: OLE C. H. THOMASSEN
HARD UT: Den tidligere idrettsstjernen Khalid Sakh kommer med krass kritikk av norske myndigheter og norske journalister i marokkansk presse. Foto: OLE C. H. THOMASSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no)Den marokkanske avisen Ahdath Maghribia trykket i dag et lengre intervju med den tidligere idrettsstjernen Khalid Skah i forbindelse med at hans to norsk-marokkanske barn flyktet fra Marokko til Norge for to uker siden.

Der stiller han seg helt uforstående til at han skal ha behandlet sine barn dårlig. På en pressekonferanse som han planlegger å holde om saken i Rabat på onsdag denne uken, skal han få fram hvor lykkelige barna, en jente (16) og en gutt (13) har vært mens de har bodd hos ham.

1000 bilder- Jeg vil at folk skal høre sannheten om denne saken. Jeg vil presentere mer enn tusen bilder av meg og mine barn for å kaste lys over vårt «dårlige» forhold, sier Skah til avisen.

I intervjuet hevder han at barna kom til Norge ved hjelp av norske myndigheter og at motivet for å ta barna til Norge er å vinne stemmer i høstens valgkamp.

Mafia-hjelp?- Norske myndigheter har forskjellige hjelpemidler å bruke når norske statsborgere er involvert, hvilket ble brukt mot mine barn. Blant annet dreier det seg om å få hjelp fra personer tilknyttet mafia for å bortføre mine barn, sier Skah til avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer