Kidnapper tok sexslaver

Svaret på kontaktannonsen endte i et sexmareritt. Nå er den 42 år gamle mannen dømt til seks års fengsel for blant annet grov voldtekt, grov mishandling og brudd på narkotikaloven.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var først når den svenske mannen kidnappet og dopet ned en 12 år gammel jente han ble tatt av politiet. I går ble han dømt i Helsingborg tingrett, melder Expressen.

Før det hadde to kvinner vært mannens sexslaver i over et døgn.

Mannen, som er far til to, traff en av kvinnene gjennom en kontaktannonse. 42-åringen skrev at han likte å reise og jobbe i hjem og hage.

- Han var først veldig hyggelig og sjarmerende. Vi drakk vin og badet sammen, men plutselig forandret han personlighet, fortalte kvinnen i retten.

Hengt opp-ned

42-åringen tvang henne ned i kjelleren, hvor han fikk henne til å ta av seg klærne. Hun ble bundet fast og utsatt for en rekke seksuelle overgrep. Ved et tilfelle ble hun hengt med beina opp mot taket.

- Jeg var i panikktilstand og trodde jeg skulle dø, sa kvinnen.

Alt sammen ble filmet av mannen.

Etter 24 timer klarte hun å flykte. Hun ble lagt inn på sykehus og politianmeldte 42-åringen.

Politiet gjorde ingen ting med saken.

Plukket opp prostituert

I stedet kunne mannen ta med enda en kvinne ned i kjelleren sin. Kvinnen ble plukket opp i Malmös prostitusjonsmiljø, og ble bakbundet straks hun satte seg i bilen hans. På veien til mannens villa ble hun også dopet ned.

Ifølge kvinnen ble hun tvunget til å tilfredsstille mannen seks-sju gangen.

En 16 år gammel jente og hennes 17 år gamle kamerat ble også plukket opp av mannen, men de klarte å komme seg unna.

Tok 12-åring

Det var først når en 12 år gammel jente forsvant hjemmefra i desember i fjor, mannen kunne pågripes. Men før det rakk han å dope ned jenta og utsette henne for et langvarig seksuelt overgrep.

Tobarnspappaen er tidligere dømt 14 ganger, og må nå sone seks år i fengsel. I tillegg må han betale en kvart million svenske kroner til ofrene.