Kidnapperen ringte ikke

Politiet ga kidnapperen muligheten til å ringe dem før midnatt i går. Det gjorde han ikke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etterforskningsleder David Beck appellerte via radio og tv til Holly Wells og Jessica Chapmans kidnapper om å ta kontakt. 'Ring meg før situasjonen blir enda verre' sa han, og ga kidnapperen frist til midnatt i går med å ta kontakt. Det gjorde han aldri.

Appellen ble kringkastet hvert femte minutt på en lokal radiostasjon, og et stort banner hang langs banen under Manchester Uniteds dirketesendte mesterligakamp i Budapest. Mediadekningen har vært enorm. Men til tross for manglende respons på telefonen har ikke politiet gitt opp håpet.

- Vi kan ikke si med sikkerhet at Holly og Jessica er bortført, og derfor er vi ikke overdrevent engstelige selv om vi ikke har mottatt noen telefon, sier politiinspektør Andy Hebb til Ananova.

- Hvis noen holder jentene fanget er det mulig at de ikke har tilgang til Jessicas telefon og dermed ikke fått med seg beskjeden fra herr Beck. Vår optimisme med hensyn til å finne Jessica og Holly i live er like sterk i dag som den var første dagen i etterforskningen. Det at bortføreren ikke har tatt kontakt forandrer ikke det, sier Hebb.