Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Bortført fra sitt eget hjem

Kidnappet bedriftsleder funnet død

Politiet har flere mistenkte og bruker Facebook aktivt for å få tips fra publikum.

KIDNAPPET OG DREPT: Tushar Atre ble overfalt i sitt eget hjem og bortført. Foto: Santa Cruz County Sheriff's Office
KIDNAPPET OG DREPT: Tushar Atre ble overfalt i sitt eget hjem og bortført. Foto: Santa Cruz County Sheriff's Office Vis mer

Tirsdag morgen var Tushar Atre (50) hjemme i strandhuset i Santa Cruz, California, da flere personer skal ha stormet inn i og bortførte ham. For å komme seg unna, stjal kidnapperne kjæresten til Atres hvite BMW og forsvant.

Politiet ble tilkalt og søket etter Tushar Atre ble iverksatt. De gikk raskt ut på Facebook med navn og bilde av Tushar Atre og ba om hjelp fra publikum.

Noen timer seinere ble Facebook-posten til sheriffen i Santa Cruz oppdatert med en trist melding:

«Vi har funnet bilen tilknyttet kidnappingen og en død person. Personen er ikke identifisert. Våre etterforskere jobber med saken»

Identifisert

Onsdag ble Facebook-posten igjen oppdatert:

«Den døde personen som ble funnet i går er identifisert. Det er 50 år gamle Tushar Atre»

Ifølge LA Times har politiet flere mistenkte i forbindelse med kidnappingen.

- Vi sjekker nå alle aspekter ved livet til Atre, sier Brian Cleveland, en talsmann for politiet i Santa Cruz, som mistenker at motivet kan ha vært å rane 50-åringen.

Kidnappingen har skapt stort engasjement på Santa Cruz-sheriffens Facebook-side og politiet har fått inn en rekke tips. Blant tipsene er et overvåkingskamera som viser veien der bilen ble funnet.

Sjokk

Bilen funnet i et fjellområde, omtrent 3 mil unna åstedet for kidnappingen. Ifølge KION News, som er en lokal TV-stasjon i Santa Cruz, eide Tushar Atre en eiendom i nærheten av funnstedet, men det er ikke kjent hvorfor han ble fraktet dit.

Han skal også ha vært involvert i dyrking av marihuana, en lovlig geskjeft i den amerikanske delstaten.

- Vi vet ikke om dette er knyttet opp til drapet, sier Ashey Keehn, en talsmann for politiet, til TV-stasjonen.

Naboene til Tushar Atre er i sjokk.

- Dette er fryktelig på to nivåer. Det ene er at vi kjenner han og to, hvordan kunne noe som dette skje i vårt nabolag, sier David Roberts.

BORTFØRT: Anne-Elisabeth Hagen (68) skal ha blitt bortført fra hjemmet sitt i Lørenskog i Akershus. Reporter: Audun Hageskal. Video: Malene Storrusten / Google Earth Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media