Kidnappet jente ringte politiet. De brukte 19 timer på å respondere

Nå har politisjefen fått sparken.

ANTAS DREPT: Den 15 år gamle jenta som varslet politiet om at hun var kidnappet, antas drept. Politiet har funnet det de antar er levningene etter tenåringen. Foto: AP Photo / Andreea Alexandru / NTB scanpix
ANTAS DREPT: Den 15 år gamle jenta som varslet politiet om at hun var kidnappet, antas drept. Politiet har funnet det de antar er levningene etter tenåringen. Foto: AP Photo / Andreea Alexandru / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Han kommer, han kommer.

Innholdet i nødsamtalen fra den 15 år gamle rumenske jenta var svært dramatisk.

Torsdag morgen ringte hun til nødtelefonen tre ganger, og fortalte at hun hadde blitt kidnappet av en mann i det hun forsøkte å få haik fra en by like i nærheten av Bucuresti, skriver BBC.

Etter at hun ropte at mannen kommer, ble samtalen brått brutt. Dermed ble det den 15 år gamle jentas siste ord.

Ventet på ransakingsordre

Men på tross av det svært alvorlige innholdet i samtalen skal politiet ha brukt svært langt tid på å respondere, noe som gjør at familien til jenta nå anklager politiet for å ikke ha tatt saken alvorlig.

Politiet på sin side sier at de innledningsvis hadde problemer med å finne ut hvor telefonsamtalen kom fra, og at de først klokka tre natt til fredag klarte å identifisere huset der de mente hun ble holdt fanget.

Men det skulle gå ytterligere noen timer før de slo til mot huset. Politiet søkte om en ransakingsordre, selv om det ikke skal ha vært nødvendig, og ventet til morgentimene før de gikk inn i huset.

Politiet hevdet innledningsvis at de ikke kunne gå inn før 06 på morgenen, men i ettertid har politisjefen medgitt at de kunne ha satt i verk andre tiltak som gjorde at de tok seg inn på eiendommen raskere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer