Kidnappet jente sett i Marokko?

Funn av blond jente sjekkes nærmere i Madeleine-saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Foreldrene til den forsvunne Madeleine McCann har fått nytt håp etter at en blond jente som ligner Madeleine skal ha blitt observert av privatdetektiver i Marokko.

I følge den britiske avisa Daily Mail kan denne jenta, som er engelsktalende, være kidnappet.

Kilder i det spanske detektivbyrået Metodo 3, som er engasjert av McCann-familien, skal også ha hevdet at Interpol er koplet inn i saken.

Jenta er observert i Rif-fjellene, i området der det letes etter Madeleine. Hun skal være sett sammen med en 60 år gammel kvinne, som etterforskere tror er en slags pleier som arbeider på oppdrag for andre.

Flere kidnappede barn hevdes å befinne seg i nordlige Afrika, det er derfor McCann-familien har valgt å lete i dette området.

Også i september ble det funnet en blond jente i Marokko. Hun viste seg å tilhøre en bondefamilie i nærheten av byen Zinat nord i Marokko.

 FORTVILTE FORELDRE: Foreldrene til Madeleine McCann, Gerry og Kate, stilte i forrige uke opp til intervju om saken. Dev har engasjerte privatdetektiver til å lete etter datteren i Marokko. FOTO: SCANPIX
FORTVILTE FORELDRE: Foreldrene til Madeleine McCann, Gerry og Kate, stilte i forrige uke opp til intervju om saken. Dev har engasjerte privatdetektiver til å lete etter datteren i Marokko. FOTO: SCANPIX Vis mer
FORSVUNNET: Madeleine McCann har vært savnet siden 3. mai, da hun forsvant fra Algarve-kysten.