Kidnappet kinesisk student - mente han var for dårlig i engelsk

To ansatte ved en flygerskole i USA er mistenkt for kidnappingsforsøk.

ARRESTERT: En mann og kvinne, begge ansatt ved en flygeskole i USA, ble fredag arrestert for å ha kidnappet en 21 år gammel student. Begge er løslatt etter kausjon. Foto: Politiet i Redding / Facebook
ARRESTERT: En mann og kvinne, begge ansatt ved en flygeskole i USA, ble fredag arrestert for å ha kidnappet en 21 år gammel student. Begge er løslatt etter kausjon. Foto: Politiet i Redding / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Historien starter rundt klokka 23 torsdag kveld forrige uke. En mannlig flyskoleinstruktør og den kvinnelige assistenten dukket opp i leiligheten til en av pilotstudentene ved den lokale flyskolen i Redding, nord i California i USA, ifølge politiet.

Der skal de ha gitt beskjed til 21-åringen om at han ville bli «sendt tilbake» til Kina den neste morgenen, skriver Los Angeles Times.

Studenten forteller til nettstedet Redding Record Seachlight at han fikk beskjed om at han måtte pakke og gjøre seg klar for å reise til flyplassen fredag morgen klokka 6. Ifølge Rob Peterson i politiet i Redding fikk ikke 21-åringen vite hvorfor han kom til å bli sendt tilbake til opprinnelseslandet.

- Jeg sa jeg ikke hadde fått noen dokumenter fra Kina, så jeg bestemte meg for å ikke dra tilbake, sier studenten til nettstedet.

- Skjønner du?

Morgenen etter dukket instruktøren og assistenten opp i leiligheten på nytt. Der skal han på ny ha fått beskjed om å pakke, ifølge nettstedet, som har fått høre det som skal være opptak av samtalen mellom 21-åringen og de ansatte ved flyskolen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer