Kidnappet oppgav falsk navn

Kvinnen som hevder hun ble holdt fanget i en lastebil i et halvt år, er siktet for å ha oppgitt falskt navn til politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Les også:

Fanget i lastebil i seks måneder

Kvinnen skrev igjen beskjeder på toalettene hun besøkte, og en av beskjedene ble til slutt fanget opp. Politiet fikk stoppet lastebilen sist Lørdag i Dublin i USA, og sjåføren Shannon E. Jones (26) er nå arrestert.

24 år gamle Katina Shaddix forklarte politiet at hun var holdt fanget og banket opp av Jones i et halvt år.

Men nå har hun fortalt politiet at hennes egentlige navn er Rhonda Shaddix, opplyser Clyde Tipton ved sheriff-kontoret i Dublin til nyhetsbyrået AP. Shaddix skal også ha brukt navnene Rhonda Lee Pate og Rhonda Butler. Politiet tror også hun har oppgitt feil fødselsdato.

Tipton opplyser at Shaddix ble arrestert i går, fredag. For å være på den sikre siden tok de hennes fingeravtrykk. Politiet opplyser nå at hun ikke har vært arrestert eller etterlyst.

Shaddix har forklart politiet at hun hadde vært sammen med Shannon E. Jones i 15 måneder da han begynte å banke henne. Jones er nå siktet for kidnapping og vold mot henne. Shaddix ble lagt inn på sykehus med indre skader, flere brudd og blåmerker. Hun har bodd på et krisesenter etter at hun kom ut av sykehuset, melder AP.

Les mer og se bilde av henne på CNN.com.

<B>ARRESTERT: Lastebilsjåfør Shannon E. Jones er siktet for kidnapping og vold mot kjæresten.