Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kidnappet på Karmøy på høylys dag

Vitner så at en mann ble båret inn inn i en bil og varslet politiet. Etter halvannen time fant politiet mannen bastet og bundet på gulvet i et skur på Karmøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det 30 år gamle offeret var uskadet da politiet reddet ham, men er rystet etter det han har vært gjennon.

Det grove overfallet skjedde midt i ettermiddagsrushet i Koppervik på Karmøy. Rett over klokka 16 ble lensmannskontoret på Karmøy varslet om at en person hadde blitt båret inn i en bil og bortført. Halvannen time etter overfallet klarte politiet å lokalisere offeret. 30-åringen ble funnet i et skur på en industriarbeidsplass. Mannen var bastet og bundet og lå på gulvet.

- Vi fant personen innestengt i en bygning. Gjerningsmannen hadde forlatt stedet, men kom tilbake mens politiet var på stedet, sier førstebetjent Arne Bringsvor ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt.

Dermed ble gjerningsmannen og tre medhjelpere arrestert. Hovedmannen bak kidnappingen er 62 år gammel og kjent av politiet fra før. Både offer og gjerningsmann tilhører narkotikamiljøet på stedet.

Politiet vil ikke gå inn i detaljer om hva som var bakgrunnen for kidnappingen, men mannen kan ha blitt kidnappet for å skremme eller for å markere hva som kan skje med offeret hvis han ikke tar truslene fra miljøet rundt på alvor.

- Fire personer sitter i varetekt, sier Bringsvor.

Politiet starter avhør så snart som mulig, og gjerningsmennene fremstilles antakelig for fengsling i morgen.

Mennene vil bli siktet for frihetsberøvelse og risikerer ubetinget fengsel.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media