Kidnappet redaktørsønn

Krever 13 millioner i løsepenger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 19 år gamle Justin Raymond-Guillen ble overfalt og bortført rett utenfor sitt eget hjem i øystaten Trinidad og Tobago onsdag kveld.

Han er sønnen til redaktør Judy Raymond i The Trinidad Guardian - og kidnapperne krever nå to millioner dollar (nærmere 13 millioner kroner) i løsepenger for gutten.

Like før han ble kidnappet var han på trening i en lokal park, og gikk innom en butikk for å kjøpe bursdagsgave til lillesøsteren på veien hjem.

Da han gikk ut av huset senere på kvelden, slo kidnapperne til. En nabo hørte noen bli beordret inn i en bil. Justin skulle egentlig rusle til en lokal sportsbar der han og faren skulle se kvalifiseringskampen mellom Trinidad og Tobago og Costa Rica. Sekunder før han gikk ut døra, kysset han moren farvell.

- Vi bønnfaller de som har tatt ham om å returnere ham uskadd. Justin er en søt, vennlig, og smart gutt som aldri har gjort noen urett, sier familien.

Kidnappingen ble offentliggjort i dag på forsiden av The Trinidad Guardian. Øystaten opplever en kidnappingsbølge uten like for tiden, hvor 40 personer har blitt bortført bare det siste året.

Men denne saken skiller seg ut, fordi det aldri har blitt krevd så store summer i løsepenger. Justins far, Jeffrey Guillen, er en velkjent utbygger og eiendomsmegler på Trinidad.

Det amerikanske føderalet politiet FBI har i lengre tid bistått øystatens politimyndigheter i opplæringen av spesialenheter mot kidnapping, for å slå ned på bølgen av bortføringer.

KIDNAPPET: Redaktørsønn Justin Raymond-Guillen er kidnappet.