DREPT OG SEKSUELT MISBRUKT: Det var sist søndag noen drepte 98-årige Hilda Feste hjemme i eldreboligen i Os. Det kom etter hvert fram at den eldre kvinnen var seksuelt misbrukt. Foto: TOR ERIK H. MATHIESEN / DAGBLADET

Foto: Tor Erik H. Mathiesen, Nikon D3, Adobe RGB.
DREPT OG SEKSUELT MISBRUKT: Det var sist søndag noen drepte 98-årige Hilda Feste hjemme i eldreboligen i Os. Det kom etter hvert fram at den eldre kvinnen var seksuelt misbrukt. Foto: TOR ERIK H. MATHIESEN / DAGBLADET Foto: Tor Erik H. Mathiesen, Nikon D3, Adobe RGB.Vis mer

«Kikker» pågrepet etter drapet i Os

Men ikke noe nærmere løsning i saken, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har pågrepet og siktet en mann i 40-åra for skremmende og plagsom atferd i forbindelse med etterforskningen av drapet på Hilda Feste i Os.

— Vi har identifisert en person vi mener kan være den såkalte kikkeren. Han er pågrepet og siktet for skremmende og plagsom atferd. Han skal ha kikket på folk i det aktuelle området og har hatt en litt spesiell atferd. Nå ønsker vi å sjekke han inn eller ut av saken, sier politiadvokat Ørjan Ogne i Hordaland politidistrikt til NTB.

Politiadvokaten sier de vil sjekke mannens bevegelser i området rundt drapstidspunktet på kvelden første nyttårsdag nærmere. Men de har ikke kommet nærmere noen oppklaring av drapet på 98 år gamle Hilda Feste, sier han.

— Vi har ingen konkrete mistenkte å gå etter. Vi holder nå på med informasjonsinnhenting og snur hver eneste stein vi har kunnskap om, sier Ogne.

(NTB)