Kikker ramlet gjennom taket

Den svenske 24-åringen var en skikkelig tabbekikker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 24-åring i svenske Västerås er politianmeldt etter at han ramlet gjennom garderobetaket på et helsestudio med et videokamera i hånda, melder Aftonbladet.

Kikkeren ramlet rett i hodet på en annen mann og brakk selv armen i fallet.

Den unge mannen hadde klatret opp i taket via herregarderobens toalett, og lagt seg til mellom takplatene og overtaket. Deretter hadde han ålt seg til over damegarderoben, hvor han har smugfilmet med videokameraet ned i damedusjen.

Det var etter endt filming, da mannen kravlet tilbake til herregarderoben, at han falt gjennom taket og ble oppdaget. Det viste seg at kameraet inneholdt film av dusjende nakne kvinner.

- Jeg måtte skynde meg å få ham ut fra garderoben, så han ikke skulle få juling, sier en av de ansatte på helsestudioet til Aftonbladet.

Mannen ble deretter hentet av politiet og mistenkes nå for «sexuellt ofredande». Han ble politianmeldt av en av de filmede kvinnene, som fryktet for at han skulle ha lagt ut bilder av henne på Internett. Smugfilmeren benekter imidlertid at han har gjort noe slikt.

- Ble presset

Han påstår selv at han ble presset til å filme de dusjende kvinnene, av en ukjent utpresser. Han hevder at han mottok et brev med bilder av seg selv mens han hadde sex med samboeren sin og mens han onanerte, og trusler om at disse skulle legges ut på nettet og sendes til hans familie, hvis han ikke etterkom utpresserens krav.

24-åringen medgir overfor Aftonbladet at han forstår at historien ikke er så lett å tro på, særlig siden han har brent det angivelige utpressingsbrevet. Samboeren hans tror imidlertid på ham, selv om hun aldri har sett brevet.