Kikker slo til på ubetjent solstudio

Mannen som besøkte det ubetjente solsenteret på Landås i Bergen var ikke der for å slikke sol. Han ble tatt på fersken da han kikket på en kvinnelig kunde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag formiddag skulle to unge kvinner ta sol på FSI solsenter i Bergen. Etter å ha svettet en halv time under de summende lampene, fikk den 20-årige kvinnen litt av et støkk. Fra naborommet oppdaget hun plutselig en hånd som holdt et speil opp mot henne. Kvinnen løp ut av rommet, og tok kontakt med venninnen som hun hadde kommet sammen med.

- Det er utrolig ekkelt å tenke på at han har fulgt med meg hele tiden. Jeg ble livredd, sier kvinnen til Bergensavisen.

Avisa har registrert at flere kvinner i det siste har blitt utsatt for kikking på de ubetjente solstudioene i byen. Venninnene er sikre på at mannen også har kikket på flere kvinner. Før de tok sol, oppdaget kvinnene tilfeldigvis et pornoblad ved et av de tolv avstengte rommene.

- Vi kastet det fra oss og tenkte ikke mer på det. Vi så mannen i rommet ved siden av, men la ikke merke til noe spesielt, sier venninnen til 20-åringen.

Da kvinnen oppdaget at hun ble iakttatt av mannen, kontaktet hun straks politiet. Da de kom på stedet nektet mannen å komme ut fra observasjonsposten sin, men kom på bedre tanker etter hvert. Mannen er nå anmeldt, og saken er under etterforskning av politiet i Bergen.

Kvinnene kommer ikke til å besøke solstudioet etter den ubehagelige opplevelsen på lørdag.

- Aldri mer! Det er vemmelig å tenke på at menn farer rundt og kikker på deg, forteller hun til Bergensavisen.