SØKER ETTER SPOR: Politiet har søkt etter spor nesten en hel uke, men har ennå ingen mistenkte for drapet på Hilda Feste på Os. Foto: Leif Stang
SØKER ETTER SPOR: Politiet har søkt etter spor nesten en hel uke, men har ennå ingen mistenkte for drapet på Hilda Feste på Os. Foto: Leif StangVis mer

Kikkeren er ute av drapssaken på Os

Politiet har sjekket ut den såkalte kikkeren på Os fra drapssaken. Han blir framstilt for fengsling mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet): Politiadvokat Asbjørn Onarheim sier til Dagbladet at bakgrunnen for at den pågrepne mannen er ute av drapssaken er hans egen forklaring sammenholdt med andre opplysninger i saken. Han vil ikke kommentere nærmere hva det er.
Skremmende adferd Kikkeren som er siktet for skremmende og forstyrrende adferd mot flere kvinner på Os, vil bli framstilt for varetektsfengsling mandag. Han skal ha sendt slibrige tekstmeldinger og stått utenfor hus og vinduer seint om kvelden.

- Vi har ham siktet for flere forhold, sier Onarheim.

Politiet etterforsker drapet på Hilda Feste (98) for fullt gjennom helga. Tipstelefonene er bemannet.

Venter på DNA - Vi mottar stadig flere henvendelser fra publikum. Det gjelder personer som har vært ute på Os mellom klokka 19.30 og 22.30 søndag kveld og personer som har gjort sine observasjoner. Vi er fremdeles i innsamlingsfasen av etterforskningen. Samtidig venter vi på svar på DNA-prøver som er sendt til Rettsmedisinsk institutt, sier Asbjørn Ona.

Hilda Feste ble funnet drept i sin leilighet på Oshaugen av en hjemmesykepleier sist søndag kveld. Politiet har satt inn store ressurser i etterforskningen, men har fremdeles ingen mistenkte for drapet.