- Kikket på nakne kvinner gjennom hull i veggen

Stavanger-mannen skal ha brukt hull i veggen for å kikke på kvinner i garderoben og solariet på Sats Elixia.

TILTALT: En Stavanger-mann i 50-åra er tilatlt for å ha kikket på kvinner gjennom hull i veggen, blant annet på et treningssenter i Sandnes. Bildet er av et annet treningsstudio som ikke har noe med saken å gjøre. Illustrsjonsfoto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
TILTALT: En Stavanger-mann i 50-åra er tilatlt for å ha kikket på kvinner gjennom hull i veggen, blant annet på et treningssenter i Sandnes. Bildet er av et annet treningsstudio som ikke har noe med saken å gjøre. Illustrsjonsfoto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En mann i 50-åra fra Stavanger er tiltalt for å ha kikket på nakne kvinner gjennom hull som var laget i veggen på et treningssenter i Sandnes, og på kvinner som benyttet et toalett i Lyngdal.

Det skriver Rogalands Avis, som først omtalte saken.

Det første forholdet skal ifølge tiltalen ha funnet sted en gang forut for søndag 29. oktober 2017 klokka 15.30 i Lyngdal.

Påtalemyndigheten mener mannen skjulte seg inne på et dametoalett, hvor han kikket - via to sett med hull som var urettmessig laget på hver side av toalettbåsen - på jenter og kvinner som benyttet de tilstøtende toalettbåsene.

Under tre måneder seinere skal mannen ha slått til igjen, denne gangen inne i en damegarderobe/solarium hos treningssenteret Sats Elixia i Sandnes.

Der skjulte han seg ifølge tiltalen inne i garderoben og kikket - nok en gang «via et sett med hull som var urettmessig laget inn mot damegarderoben» - på formodentlig avkledde jenter og kvinner som benyttet dusjen og garderoben.

Mannen er tiltalt for to brudd på straffelovens § 298, som omhandler seksuelt krenkende atferd offentlig eller uten samtykke:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer