Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kilder: Trump har utpekt sjef for valgkampen i 2020

Omtalt som Trumps «hemmelige våpen»​.

VALGKAMP: Flere amerikanske medier melder at president Donald Trump har valgt sosiale medier-guruen Brad Parscale som leder for sin valgkamp fram mot presidentvalget i 2020. Foto: AFP PHOTO / MANDEL NGAN
VALGKAMP: Flere amerikanske medier melder at president Donald Trump har valgt sosiale medier-guruen Brad Parscale som leder for sin valgkamp fram mot presidentvalget i 2020. Foto: AFP PHOTO / MANDEL NGAN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet/NTB): Flere amerikanske medier melder at president Donald Trump har valgt sosiale medier-guruen Brad Parscale som leder for sin valgkamp fram mot presidentvalget i 2020.

VALGKAMP: Brad Parscale har blitt omtalt som Trumps «Hemmelige våpen». Foto: AP Photo/Andrew Harnik
VALGKAMP: Brad Parscale har blitt omtalt som Trumps «Hemmelige våpen». Foto: AP Photo/Andrew Harnik Vis mer

Under valgkampen i 2016 hadde Parscale ansvar for bruk av sosiale medier og han ble i etterkant omtalt som Trumps «hemmelige våpen»

Trump var ekstremt tidlig ute med å forberede seg på et mulig gjenvalg i 2020.Allerede dagen da han ble tatt i ed i fjor, leverte han inn dokumenter som kreves for å stille i det neste presidentvalget i USA.

18. februar 2017 startet han valgkampen med et møte på Melbourne-flyplassen ved Orlando i Florida.

Saken oppdateres.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!