Kilotunge lodd fra penis for å teste potensmiddel

London (NTB-AFP): Italienske menn har hengt ettkilos lodd i sine peniser for å teste hvor virksomt et nytt potensmiddel er, skriver avisen The Independent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

123 menn i alderen 33-77 år deltok i forsøket med midlet alprostadil ved Senteret for impotens og sterilitet i Roma, skriver avisen som har historien fra en artikkel i fagbladet The Lancet.

Mennene fikk det som kalles visuell erotisk stimulans, før hardheten i penis ble målt med en elektronisk «stivhetsmåler».

Deretter fulgte vektprøven. Hvis mennenes organ kunne bære vekten av et kilolodd, vel og merke uten bruk av hendene, passerte de prøven.

Resultatene viste at legemidlet forbedret blodgjennomstrømmingen hos alle pasientene. Hos en del ble størrelsen på penis mer enn fordoblet.

Men selv om fem pasienter fikk prøve midlet hjemme - hvorav to med gode resultater - sa de fleste at alprostadil ikke ga en varig hardhet. 118 gikk tilbake til å bruke den gamle metoden med direkte injeksjoner i penis.

The Independent skriver at de italienske forsøkskaninene ikke er noe mot et folk i Nepal som kalles sadhus. Disse mennene i stand til bære opptil 80 kilo fra sine peniser!