Kim Andreas Kristiansen (24) angrer på at han drepte og parterte stefaren sin

Skal vise rekonstruksjon av hva som skjedde drapsnatta.

I DAG: Torsdag møter Kim Andreas Kristiansen (i midten) igjen i retten, da for å for første gang forklare seg for retten hvordan han drepte sin egen stefar i august i fjor. Her fra fengslingsmøtet i september i fjor.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
I DAG: Torsdag møter Kim Andreas Kristiansen (i midten) igjen i retten, da for å for første gang forklare seg for retten hvordan han drepte sin egen stefar i august i fjor. Her fra fengslingsmøtet i september i fjor. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): Når drap- og likskjending-tiltalte Kim Andreas Kristiansen (24) skal forklare seg i tingretten på Lillehammer i dag, skal han fortelle at han angrer på at han drepte sin egen stefar og brente ham på et bål i Øyer. 

Det forteller hans advokat, Odd Ivar Grøn, til Dagbladet. 

- Lei for det - Han er innstilt på å møte familien, kameraten (som tidligere var siktet for falsk forklaring, red. journ.) og ta ansvar for det han har gjort. Han er opptatt av å forsøke å gi svar på de spørsmålene etterlatte, pårørende og familien må ha.

- Angrer han?

- Ja, han sier han er lei for det som har skjedd. Nødverge har ikke vært noe tema, men jeg vil ikke kommentere detaljerte opplysninger, sier han når Dagbladet spør om drapet skjedde etter en langvarig konflikt.  

Kim Andreas Kristiansens stefar ble funnet brent på et bål et steinkast unna en tursti, i et skogholt i Øyer utenfor Lillehammer, i midten av august i fjor.

Rekonstruksjon i leiligheten Tre kilometer i luftlinje unna, bodde de to sammen i perioder. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.