Kim Andreas Kristiansen avhøres i Lillehammer i dag

Ble hentet av politiet i Nederland i går.

TILBAKE I NORGE: Kim Andreas Kristiansen (23) har sittet i varetekt i Rotterdam i Nederland etter at han meldte seg for politiet der mandag denne uka. Nå er han tilbake i Norge, og skal avhøres i Lillehammer i dag. Kristiansen er siktet for drap på sin stefar, Bjarte Hansen (58), som ble funnet drept i et bål den 16. august. Foto: Politiet / NTB scanpix
TILBAKE I NORGE: Kim Andreas Kristiansen (23) har sittet i varetekt i Rotterdam i Nederland etter at han meldte seg for politiet der mandag denne uka. Nå er han tilbake i Norge, og skal avhøres i Lillehammer i dag. Kristiansen er siktet for drap på sin stefar, Bjarte Hansen (58), som ble funnet drept i et bål den 16. august. Foto: Politiet / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Drapssiktede Kim Andreas Kristiansen (23) er utlevert til Norge, og skalavhøres på Lillehammer politistasjon i dag.

- Kristiansen skal avhøres i dag. Jeg er ikke kjent med om han erkjenner straffskyld eller ikke, da jeg ikke har snakket med ham ennå. Jeg er på vei til Lillehammer nå, sier advokat Geir Lippestad til Dagbladet, som er forsvarer for 23-åringen.

Meldte seg i Nederland Kristiansen er siktet for drap på sin stefar, og var etterlyst i flere dager etter at politiet i Gudbrandsdalen fant likrester på et bål i Øyer i Oppland.

Mandag denne uka meldte Kristiansen seg for politiet i Nederland, og har siden sittet i varetekt hos politiet i Rotterdam.

Hentet i går - Politiet i Gudbrandsdal hentet i går den siktede i drapssken i Øyer, Kim Andreas Kristiansen, fra Nederland. Vi planlegger å starte avhørene av Kristiansen i løpet av helga, skriver konstituert politimester Olav Sørby i pressemelding.

- Politiet framstiller trolig siktede for varetektsfengsling mandag 1. september. Vi trapper ned etterforskningen noe i helgen. Vi vil ha bistand fra Kripos også neste uke, fortsetter Sørby.

Det var trebarnsfaren Bjarte Hansen (58) som ble funnet drept i et bål den 16. august. Han var Kristiansens stefar, og de bodde sammen i Kristiansens leilighet i Øyer, like utenfor Lillehammer.

Dagbladet følger saken.