ETTERLIGNER:  Howard fra Hong-Kong har tatt på seg rollen som etterligneren til Kim Jong-un. Foto: Reuters.
ETTERLIGNER: Howard fra Hong-Kong har tatt på seg rollen som etterligneren til Kim Jong-un. Foto: Reuters.Vis mer

Kim Jong-un besøker Louis Vuitton. Eller vent litt, her er det noe galt ...

Dette er nemlig bare en som ligner veldig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Howard fra Hong-Kong har tatt på seg rollen som verdens - trolig - første Kim Jong-un-look-alike.

Musikeren vil ikke fortelle sitt etternavn i fare for represalier, men mannen har helt siden Kim Jong-un tok makta i Nord-Korea fått høre at han ligner på diktatoren rent utseendemessig.

Nå har han valgt å perfeksjonere sin tolkning av Kim Jong-un-karakteren.

- Nøkkelen til å bli Kim er å alltid se ulykkelig og misfornøyd ut. Det er hans varemerke, sier Howard ifølge flere utenlandske medier.

- Gal tilbakemelding Og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

 SJOKK:  - Reaksjonen jeg får når jeg går rundt ute i Maos dress, sminka og håret vannkjemmet er helt sprø, sier mannen selv. Foto: Reuters.
SJOKK: - Reaksjonen jeg får når jeg går rundt ute i Maos dress, sminka og håret vannkjemmet er helt sprø, sier mannen selv. Foto: Reuters. Vis mer

- Reaksjonen jeg får når jeg går rundt ute i Maos dress, sminka og håret vannkjemmet er helt sprø. Noen ganger må jeg bære en baseball-cap og solbriller for å prøve og unngå oppmerksomhet når jeg går rundt i mitt daglige virke, sier 35-åringen.

Howard selv sier at rollen nærmest falt naturlig for han etter at et bilde spredte seg i sosiale medier.

- Det virket som en god idé å slå profesjonelle, og jeg skjønte at jeg like godt kan tjene en slant eller to på det, sier han.

Lett trening 35-åringen forteller at det er lett å holder formen opp mellom spillejobbene han gjør som den forhatte diktatoren.

- Å holde meg i samme form som Kim er ekstremt lett og morsomt. Alt jeg trenger å gjøre er å spise og spise - og så spise litt mer.

 KIM JONG-un:  For ordens skyld - dette er den virkelig Kim Jong-un. Her leser han fra en stor grønn bok og alle følger selvfølgelig spent med på hva som skjer. Foto: AFP.
KIM JONG-un: For ordens skyld - dette er den virkelig Kim Jong-un. Her leser han fra en stor grønn bok og alle følger selvfølgelig spent med på hva som skjer. Foto: AFP. Vis mer

Howard forteller at familien støtter hans nye karrierehverdag, men forteller samtidig at han er glad han ikke er Kim på heltid.

- Det er morsomt å spille ham fordi folk blir helt satt ut. De forventer ikke å se denne beryktede diktatoren vandre rundt i gatene i byen deres.

- Men det er alltid hyggelig å gå tilbake og bare være meg selv på slutten av dagen, sier han.