Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kim på nytt besøk til Kina

Besøker landet tirsdag og onsdag.

LETTE:: Dagbladet ble nektet inngang til luksushotellet St. Regis i Singapore, men en ansatt fortalte at han var glad for at Kim Jong-un dro. Samtidig fikk Dagbladet komme inn på et annet luksushotell i byen. Hotellet Donald Trump oppholdt seg på. Video: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nord-Koreas leder Kim Jong-un reiser på sitt tredje besøk til Kina tirsdag og onsdag, ifølge kinesiske statlige medier.

Det er ikke bekreftet om Kim allerede har ankommet landet.

Besøket finner sted kun en uke etter at han møtte USAs president Donald Trump i Singapore. Det er ventet at Kim vil informere Kinas president Xi Jinping om toppmøtet.

Det blir hans tredje møte med Xi siden mars. Kina er det lukkede regimets nærmeste allierte og viktigste handelspartner.

PROMOTERTE SAMARBEIDET: Før Donald Trump steg opp på scenen under pressekonferansen tirsdag morgen, viste han en promoteringsvideo til pressen. Videoen hadde han gitt til Kim Jong-un under forhandlingene, og er laget av det amerikanske filmselskapet Destiny Pictures. Video: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media