Du leser nå Dagbladet Pluss
NYTT LAND: Kim Jong-un og hans kortesje ankom havnebyen Vladivostok lengst øst i Russland i går. Putin vil ha et ord med i laget i spillet om Nord-Korea. Foto: Alexey NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP / NTB Scanpix
NYTT LAND: Kim Jong-un og hans kortesje ankom havnebyen Vladivostok lengst øst i Russland i går. Putin vil ha et ord med i laget i spillet om Nord-Korea. Foto: Alexey NIKOLSKY / SPUTNIK / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Kims «umulige» Putin-flørt

Siden Kim Jong-un begynte med diplomati i fjor, har han vært på hele ti internasjonale reiser. I går møtte han Vladimir Putin for første gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nord-Koreas atomvåpenprogram skaper fortsatt frykt, vrede og usikkerhet verden rundt.

Verden forsøker å stoppe landets utvikling av nye våpen og langtrekkende raketter, som potensielt kan treffe alle mål i verden. Samtidig krever den diktatoriske pariastaten å få internasjonal anerkjennelse og at økonomiske sanksjoner mot landet oppheves.

Men her er den ene løsningen avhengig av den andre. Verdens viktigste supermakt, USA og president Donald Trump (72), vil ikke lette på sanksjonene med mindre Nord-Korea forplikter seg til atomnedrustning. Diktator-Kim (35) vil ikke gi slipp på atomvåpnene sine.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer