Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kindervåg: - Hun har ødelagt vår familie

STAVANGER (Dagbladet): KrF-politiker Helge Kindervåg avviser at han bagatelliserer og fleiper bort handlingen som førte til at kvinnen anmeldte ham.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Kvinnen har ødelagt vår familie. Anmeldelsen og alt det førte til, har rammet alle, hele familien må svi for noe jeg har gjort, sier Kindervåg til Dagbladet.

Han medgir også at han aldri har sagt unnskyld direkte til kvinnen.

- Mannen hennes har nektet meg det. Nå vet jeg heller ikke om det er så aktuelt etter alt som har skjedd, sier Kindervåg til Dagbladet.

I siste utgave av Se og Hør står hele familien Kindervåg fram og forteller hvor tungt det har vært å bære beskyldningene.

- Du sier at du har måttet betale hardt for å være utadvendt, kvinnen som ble trakassert, føler at du ikke tar henne på alvor og nærmest fleiper bort episoden?

- Nei, jeg er ikke enig. Det er kjent hva som skjedde. Kvinnens utspill fører til at alle i min familie lider. Saken er avgjort hos påtalemyndigheten, påpeker Helge Kindervåg.