Kinesisk riking mislikte Maseratis service så mye at han knuste sin egen bil

Leide inn fire mann til å knuse millionbilen med slegge.

GIKK HARDT TIL VERKS: Slik så det ut da en forbannet kinesisk Maserati-eier fikk fire menn til å knuse bilen sin som en protest mot påstått elendig service hos Maserati. Foto: AFP / NTB scanpix
GIKK HARDT TIL VERKS: Slik så det ut da en forbannet kinesisk Maserati-eier fikk fire menn til å knuse bilen sin som en protest mot påstått elendig service hos Maserati. Foto: AFP / NTB scanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En velstående kineser var så misfornøyd med servicen han fikk på sin Maserati Quattroporte at han leide fire menn til å ramponere sportsbilen med slegge.

Mannen kjøpte bilen i 2011 og betalte 2,5 millioner kroner for det italienske vidunderet. Dette tilsvarer årslønnen til rundt 100 kinesiske byboere, skriver Qindao Morning Post.

Misnøyen meldte seg da mannen tok bilen med tilbake til forhandleren for å reklamere på feil, og han ble fakturert for deler som i ettertid viste seg å være brukte.

Da forhandleren heller ikke greide å reparere en dør og ripet opp lakken på bilen mens den sto på verksted, rant det over for eieren.

Under en bilutstilling i Qingdao i Shandong-provinsen parkerte han bilen og hyret fire kraftige karer til å gå løs på den med slegge.

Den ramponerte sportsbilen ble deretter utstyrt med et banner der eieren anklaget Maserati for elendig service.

Også i 2011 led en italiensk sportsbil samme skjebne i Qingdao. Da ble en Lamborghini til 3 millioner kroner rasert av en forretningsmann i protest mot at forhandleren ikke greide å fikse motoren og gjøre andre reparasjoner skikkelig.

(NTB)