Kinesiske turister strømmer til den lille landsbyen. Og ingen skjønner hvorfor

Tar bilder av alt og alle.

CAN I TAKE YOUR PICTURE?: Den lille landsbyen Kidlington i Oxfordshire i England, har den siste tiden fått uventet besøk av store mengder kinesiske turister. Foto Tony Bennell / SWNS
CAN I TAKE YOUR PICTURE?: Den lille landsbyen Kidlington i Oxfordshire i England, har den siste tiden fått uventet besøk av store mengder kinesiske turister. Foto Tony Bennell / SWNS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den lille landsbyen Kidlington i Oxfordshire i England, har den siste tiden fått uventet besøk av store mengder kinesiske turister.

Lokalbefolkningen forteller ifølge nyhetsbyrået SWNS at det dukker opp busslast på busslast med nysgjerrige kinesere, som så strømmer ut for å ta bilder av omgivelsene.

At turister farter rundt for å få med seg severdigheter i alle verdens hjørner er ikke noe som sjokkerer, men det er likevel noe kuriøst i dette tilfellet.

Det er nemlig ingen som skjønner hva de er der for å se.

13 000 innbyggere

Kidlington ligger omlag en mil nord for universitetsbyen Oxford, og hadde per 2011 litt i overkant av 13 000 innbyggere.

Ifølge Wikipedia har de et helt gjennomsnittlig fotballag, de hadde en dyrehage på 1930-tallet og iløpet av det 20. århundret hevdet de seg i konkurransen om å bli «Storbritannias største landsby».

Likevel, lite som skulle rettferdiggjøre en jevn strøm av kinesere som strømmer ut av bussene med fotoapparatene parat.

Harry Potter?

Etter hvert som det viste seg at fenomenet ikke er forbigående, er det flere som har forsøkt å komme til bunns i problemet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer