Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

King kuttet Bondevik

Tirsdag kveld skulle statsminister Kjell Magne Bondevik etter planen vært gjest i CNNs berømte talkshow «Larry King Live». Besøket er nå utsatt på grunn av krisen i Midtøsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det blir en stor utfordring og ganske krevende å delta på et fremmed språk. Dette blir i tillegg sett av millioner av mennesker, så jeg må forberede meg godt, sa Bondevik da innbydelsen til King ble annonsert i november.

Nå får han litt ekstra tid til å forbedrede seg.

- Vi har fått beskjed om at opptredenen er utsatt på grunn av krisen i Midtøsten. Dessuten har de fått tak i en ny gjest, sier kulturattaché Hanne Meldgaard ved den norske ambassaden i Washington til Nettavisen.

Erstatteren skal ifølge programmets nettsider være krigsreporter Sebastian Junger, som den siste tiden har rapportert fra Afghanistan.

Etter planen skulle Bondevik ta opp koblingen mellom fattigdom, religion og terrorisme i programmet, Norges rolle i internasdjonale konflikter, og 100-årsjubileet til Nobels fredspris. Og «profilere Norge» selvsagt.

Nå blir det ikke noe studiobesøk på Bondevik. Istedet skal han ifølge Nettavisen intervjues i Oslo av CNN førstkommende fredag.

Hele Norges coronakart