Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kino som vanlig under krompebryllupet

Er du møkklei av å høre om kongelig bryllup allerede nå? Da kan du like godt bestille kinobillett til den store dagen allerede nå. Kinoene landet rundt blåser nemlig bryllupet en lang marsj.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Om noen skulle tro at Oslo Kinematografer ville tilpasse sitt tilbud til at «enten så sitter folk hjemme og ser på TV-overføringen av festlighetene, eller så er de i sentrum og selv fester», så er det feil. Ingen oppsatte forestillinger blir kansellert. Vi har knapt nok tenkt tanken, heter det fra kinohold i Oslo.

Det samme sier kinoadministrasjonen i Bergen, i Trondheim og i Mette-Marits hjemby Kristiansand.

- Dette kan vi ikke ta hensyn til. Vi regner med at kinointeressen denne lørdag er like stor selv om det er kronprinsbryllup på TV, sier Petter Benestad i Kristiansand Kino til NTB.

Det eneste teater som etter det NTB forstår avlyser en forestilling lørdag 25. august, er Nationaltheatret. Der blir kveldens oppsetning av Anton Tsjekhovs «Stykke uten tittel» på Amfiscenen tatt av plakaten. Hovedscenen har ingen forestilling den dagen.

Oslo Nye gjennomfører sin lukkede forestilling «Enigma-variasjoner» av Emmanuel Schmitt, og Det Norske Teatret gjennomfører forestillingen «Tre og to saman», som har premiere fredag 24. august. Opprinnelig var premieren satt til lørdag, men teateret fikk endret den begivenhet da man så at her kunne det bli «stevnekollisjon».

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media