Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kinopublikum ut samtidig med «Alien»

Brannalarmen gikk og alle på Klingenberg kino i Oslo måtte forlate filmen, samtidig som «Alien»-monstrene «rømte» og spenningen var som størst. Nærmere ett tusen kinogjengere sto dermed på gata uten at de fikk med seg slutten av filmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alarmen gikk i den travleste kinotiden, midt under siste forestilling søndag kveld. Nesten alle de fire salene på Klingenberg kino var utsolgt og publikum samlet seg i en stor folkemengde utenfor da brannvesen, politi og ambulansetjenesten ankom.

Publikum gikk rolig ut, og det var ingen panikk. Men det var svært tydelig at dette ikke var en brannøvelse.

Folkemengden klappet

Mens folkemengden sto utenfor kjempet brannvesenet mot sterk røyk og en mindre brann på et av kinoens toalett. De fikk raskt brannen under kontroll og de nyoppussede kinosalene på Klingenberg var ikke i fare.

En forfjamset og disorientert mann ble tatt hånd om av ambulansepersonalet. Brannvesenet fraktet han ut fra toalettet, der den trolig berusede og hjemløse mannen hadde sovnet på gulvet.

Folkemengden klappet da politiet fraktet han til den ventende ambulansen utenfor. Mannen ble pågrepet for brannstiftelse og vil bli avhørt av politiet i morgen.

BEREDSKAP: Det var full mobilisering da en liten brann på toalettet til Klingenberg kino satte igang brannalarmen, midt i den travleste kinotiden.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!