Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kiosk ranet i Oslo

En ansatt truet med kniv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kiosk på Tullinløkka i Oslo ble ranet med kniv natt til søndag. Gjerningsmannen fikk med seg et uvisst pengebeløp og la på sprang.

Politiet fikk melding om ranet klokken 3.08.

- En ansatt har blitt truet med kniv. Deretter tok gjerningsmannen med seg penger og løp. Vi jobber nå med å sikre spor, snakke med fornærmede og se på videoopptak, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til NTB.

Gjerningsmannen skal være av afrikansk opprinnelse, 1,70 meter høy, med sort kort hår. Han hadde på seg hettegenser og en tynn svart vindjakke, og han snakket østlandsdialekt.

- Vi er interessert i tips fra publikum i tilfelle noen har sett noen som har vært på stedet og fortet seg der ifra, fortsetter Jøkling.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling