Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kioskansatt i Oslo overfalt: Fire personer pågrepet og mistenkt for lignende overfall

Kiorskansatt fersket dem da de stjal. Så ble han overfalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet har pågrepet i alt fire menn, hvorav to av dem mistenkes for å ha overfalt en kioskansatt i Oslo natt til torsdag etter å ha blitt fersket for tyveri.

Det forteller operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Ifølge politiet skal den kioskansatte, en mann, ha fersket to menn da de sjal varer fra Deli de Luca-kiosken som ligger i Grensen i Oslo. Da overfalte de to mennene den kioskansatte.

- Den ansatte fersket dem, og snakket til dem. Da overfalt de to mennene den kioskansatte, og ifølge han brukte de også vold mens han lå nede. Han blir nå ivaretatt, men klager over smerter i kjeven, sier Jøkling til Dagbladet.

Deretter løp de to gjerningsmennene fra stedet, mot Stortinget, og politiet begynte jakten.

Pågrepet på rom i nærheten Da Dagbladet var i kontakt med Oslo-politiet klokka 02.50, hadde de nettopp fått meldingen om at fire personer var pågrepet.

- Fire personer ble pågrepet på et hospitsrom i nærheten, og vi mistenker at to av dem kan ha hatt noe med dette å gjlre. De kjøres inn for å avgi forklaringer, og har altså status som mistenkte, sier operasjonsleder Jøkling.

Av politiet ble de to gjerningspersonene beskrevet som mørke i huden og i 20-åra. De skal ha vært iført mørke parkasjakker og ha kort, mørkt hår.

Mistenkes for flere lignende tyverier Det var den kioskansatte selv som varslet politiet om tyveriet og overfallet klokka 01.47. Ifølge operasjonsleder Jøkling, ligner metoden på tidligere tilfeller av butikktyverier.

- Vi mistenker at det kan være de samme folka som står bak flere tyverier basert på modusen. Altså når de har blitt avslørt har de reagert aggressivt og gått til angrep på den ansatte som fersket dem. Vi var derfor ekstra oppsatt på å pågripe dem, sier operasjonsleder Jøkling.

Dagbladet oppdaterer saken.