Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kippe: - RBK er bedre enn oss

Har trønderne som gullfavoritt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) Frode Kippe sendte Åråsen til himmels da han stanget inn 1-0 mot RBK etter bare fire minutter. Etter kampen fikk han også Widerberg-prisen av TV 2 som banens beste spiller.

Men selv om Lillestrøm hadde seieren i lomma til det gjensto få minutter, er Kippe nøktern når han blir bedt om å vurdere styrkeforholdet mellom Tippeligaens to største gullfavoritter.

- De er veldig gode. Jeg tror RBK er best. Jeg har til og med tippa dem som gullvinnere, sier Kippe.

Det betyr ikke at han ikke var skuffet over å tape to tilsynelatende sikre poeng i sluttminuttene - selv om han var forberedt på at det kunne skje.

- Det var bare et tidsspørsmål før RBK ville score på slutten der. Vi startet veldig bra de første 20 minuttene, men etter det sleit vi veldig.

- Ble dere for feige?

- Ikke med hensikt, men kanskje vi ble det. Vi klarte bare ikke å følge opp presset. Og det er ikke noen unnskyldning at vi var slitne i beina etter Royal League-finalen. Vi ble liggende noen meter bak hele veien, forklarer han til Dagbladet.no

LSK-trener Uwe Rösler mener måten LSK framsto bør være en inspirasjon for andre lag når de møter RBK.

- Det er fullt mulig å slå Rosenborg. Det må være oppløftende for de andre lagene å se denne kampen. Vi tar med oss masse selvtillit herfra, sier han til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling