Hund savnet

Kira (9) tatt:
- Helt jævlig

Mandag forsvant hunden Kira (9) midt i Oslo. Eierne forteller at hun ble borte da et par fortalte at de kunne passe henne.

KIRA: Hundeeier Line Langseth sier at Kira blir engstelig uten henne eller eksmannen til stede. Foto: Privat
KIRA: Hundeeier Line Langseth sier at Kira blir engstelig uten henne eller eksmannen til stede. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Line Langseth fra Moss er forferdet over at hunden hennes Kira ble borttatt mandag denne uka. Politiet har foreløpig ingen spor, og har nå henlagt saken.

Hun deler hunden med eksmannen sin, som var på tur med Kira i Oslo da hunden ble tatt.

Ifølge eieren møtte han et ungt par da han var ute og gikk med Kira. De var veldig interessert i henne og tilbød seg å passe på hunden mens han gjorde et lite ærend, Langseth.

- Han var bare borte i to til tre minutter og da han kom tilbake var Kira og paret søkk vekk. Han tenkte at de kanskje bare hadde gått en liten tur rundt kvartalet med henne, men skjønte etter en stund at de faktisk hadde tatt Kira. De har tatt barnet vårt, sier Langseth til Dagbladet.

Den engelske staff/rottweileren-miksen forsvant i Oslo-området, rundt Urtegata på Grønland, men ifølge Langseth har Kira blitt sett flere ganger i ettertid.

Tilfeldig person ante uråd

Niesen hennes ble tipset om et bilde som var tatt på mobilappen Snapchat ved Youngstorget, hvor man kan se to personer med Kira. Teksten på bildet var: «Har en vond følelse av at de har stjålet den hunden».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer