Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kirkegård på nettet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De britiske begravelsesagenters forening har gitt sin velsignelse til Storbritannias første kirkegård i cyberspace. Grunnleggeren av www.inmemoryof.co.uk, Mark Wakefield, sier til Reuters at hans webminnelund vil kunne være til stor hjelp for mennesker som har problemer med å finne et sted hvor de kan minnes sine avdøde. Spesielt i Sør-England er det blitt svært trangt og vanskelig å finne plass på de tradisjonelle kirkegårdene. På webkirkegården vil det være mulig for etterlatte å oppdatere nekrologer eller bilder med videoklipp fra avdødes liv.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling