Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kirurgen slo sammen Dinoras pupper

Ikke la hvem som helst operere puppene dine.

FØR OG ETTER: Dinoras pupper før og etter operasjonen. Lommene der brystvevet ligger ble ødelagt og hun endte med en "unipupp". Foto: The American Society of Plastic Surgeons
FØR OG ETTER: Dinoras pupper før og etter operasjonen. Lommene der brystvevet ligger ble ødelagt og hun endte med en "unipupp". Foto: The American Society of Plastic Surgeons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dinora Rodrigues (40) skulle bare fikse på brystimplantatene sine, men i stedet for penere pupper, endte hun opp med én pupp.

Den kvinnelige kirurgen ødela to lommer med brystvev, noe som førte til at implantatene i begge brystene skled inn mot midten av brystet og skapte en «unipupp». I tillegg ble også nerver og muskelvev skadd, noe som førte til store smerter for Dinora.

Plastikkkirurgen som gjennomførte operasjonen på Los Angeles-kvinnen var imidlertid ikke ferdig med å tabbe seg ut etter puppebrøleren.

ØYESKADE: Dinora pådro seg også en øyeskade under operasjonen. Hun kan ikke lukke øynene og må bruke medisiner for å holde dem fuktige. Foto: The American Society of Plastic Surgeons
ØYESKADE: Dinora pådro seg også en øyeskade under operasjonen. Hun kan ikke lukke øynene og må bruke medisiner for å holde dem fuktige. Foto: The American Society of Plastic Surgeons Vis mer

- Hun gjennomførte en operasjon på øyelokkene mine, noe jeg ikke hadde bedt ham om å gjøre. Nå kan jeg ikke lukke øynene mine og jeg må ta øyedråper resten av livet, sier Dinora i en video publisert av The American Society of Plastic Surgeons (ASPS).

Dinora deltar i ASPS' kampanje der de viser hvor ille det kan gå når man bruker uautoriserte kirurger. 40-åringen har fått korrigert brystene etter at hun saksøkte klinikken der hun fikk dem sydd sammen, men øynene kan ingen operasjon fikse. Dermed er hun avhengig av å ta medisiner resten av livet for å holde dem fuktige.

- Det var grusomt å våkne opp etter operasjonen og oppdage hvordan jeg så ut. Jeg angrer bittert på at jeg ikke sjekket legens kvalifikasjoner, sier Dinora i filmen som promoterer autoriserte leger.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!