Kiss på Valle Hovin 18. juni

Etter mange spekulasjoner er det nå endelig bekreftet at 70-tallsmonstrene Kiss kommer tilbake til Norge neste sommer. Onsdag 18. juni stiller de med bomber og granater på Valle Hovin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Billettene til sommerens store utendørskonsert i Oslo legges ut på alle landets postkontor førstkommende tirsdag.

Det ligger an til et spektakulært show med alle de effektene som gjorde Kiss berømt og beryktet på 70-tallet. Og Kiss' beste våpen mot den nordiske kveldssola er såkalt «daylight pyro», blir Dagbladet fortalt av konsertarrangør Gunnar Eide A/S.

Med andre ord: Alle som ikke har fått tak i billetter til det utsolgte Kiss-showet i Oslo Spektrum søndag 8. desember, kan puste lettet ut. Det legges ut hele 35 000 billetter til Valle Hovin-konserten.

Dermed er en to år lang pause for Valle Hovin som konsertarena over. Rolling Stones fylte skøytearenaen til randen i juni 1995. Tidligere har storheter som Michael Jackson, Bruce Springsteen, Pink Floyd, Tina Turner og Prince gledet hovedstaden med gigantiske stadionkonserter.

TIL VALLE HOVIN: Det kan ligge an til en kveld fylt av blod og flammer når Kiss og Gene Simmons inntar Valle Hovin til sommeren. Som Dagbladet skrev allerede 29. oktober, blir Kiss sommerens store konsertattraksjon på Valle Hovin. Nå er 18. juni bekreftet som konsertdato. Foto: KEITH HAMMETT